# 1874

Prishje e trotuarit – mosmirëmbatje e rrugës

Trotuaret

access_time 27 Janar, 2018 person thumb_up 1
  • Hapur
  • Adresuar
  • Mbyllur

Përshkrim

Trotuari eshte i prishur. Vetem njera ane e trotuarit eshte e rregulluar. Rruga eshte e qarkullushme sepse ndodhet afer shkolles “Abaz Ajeti” dhe ne afersi te Qendrave tregetare.  Kur eshte koha e dimrit balta dhe uji ngrihet dhe nxenesit detyrohen te dalin ne rruge e te shmangin pjesen e lakuar te trotuarit.

Fotot

Komentet

comment Nuk ka komente të dërguara

Lokacioni

place Rruga Mulla Idrizi, Gjilan

Linja kohore

Hapur
Rasti u tregua dhe u publikua 4 javë më parë