# 1912

Prishja e rruges se re

Infrastrukturë rrugore

access_time 31 Janar, 2018 person thumb_up 0
  • Hapur
  • Adresuar
  • Mbyllur

Përshkrim

Rruge asfaltuar rreth nje viti me pare prishet. Ju lutem me rregullu edhe me bo asfalt ma te mire e mos mu prish shpejt.

Fotot

Komentet

comment Nuk ka komente të dërguara

Lokacioni

place Abdullah Presheva, Gjilan

Linja kohore

Hapur
Rasti u tregua dhe u publikua 3 javë më parë