# 1920

Pengesa ne trotuar si pasoj e tejzgjatjes se punimeve

Shërbime publike

access_time 7 Shkurt, 2018 person thumb_up 0
  • Hapur
  • Adresuar
  • Mbyllur

Përshkrim

Komuna  ka planifiku keq punimet per zgjerimin rruges per Ferizaj. I ka nis ne kete rruge punimet ne 2017 veres dhe i ka ndal punet. Sic po shihet ne fotografi, punimet jane tejzgjate dhe e kan veshtiresu qarkullimin e qytetareve qe ecin ne kembe. Kalimin eshte veshtiresu shkaku i zhavorit qe u shtru prej kompanise. Tash edhe veturat po i shfrytezojne keto pjese per parking. Kur ka mu rregullu?

Fotot

Komentet

comment Nuk ka komente të dërguara

Lokacioni

place Idriz Seferi, Gjilan

Linja kohore

Hapur
Rasti u tregua dhe u publikua 2 javë më parë