# 1918

Dëmtimi i lodrave dhe rrethojes së fushës në parkun e Dardanisë

Dëmtimi i pronës publike

access_time 7 Shkurt, 2018 person thumb_up 0
  • Hapur
  • Adresuar
  • Mbyllur

Përshkrim

Prej pakujdesisë është dëmtu prona publike një pak tejet i mire si ai i Dardanisë. Janë dëmtu lodrat, janë dëmtu rrethojat e fushës, janë dëmtu tabelat e baskebtollit (Rrethi i koshit). Parku nuk mirëmbahet mirë, ka bërllog. Fajtor janë banorët e pakujdeshem, amo edhe komuna nuk e mirëmban hiq. Edhe elemenet tjera, si karriget, shportat jane degradu tejet shumë ne gjendje të papërdorshshme.

Fotot

Komentet

comment Nuk ka komente të dërguara

Lokacioni

place Beqir Musliu 8, Gjilan

Linja kohore

Hapur
Rasti u tregua dhe u publikua 2 javë më parë