# 1924

Dëmtimi i hapësirave për kalimtarë

Trotuaret

access_time 12 Shkurt, 2018 person thumb_up 0
  • Hapur
  • Adresuar
  • Mbyllur

Përshkrim

Në rrugën krycëzore midis pjesës Kodra e Trimave dhe Rruga për Prishtinë, hapësirat për kalimtar të trotuarit janë të dëmtuara e të pa mirëmbajtura. Të rregullohen sa ma heret.

Fotot

Komentet

comment Nuk ka komente të dërguara

Lokacioni

place Rruga e Prishtinës, Gjilan

Linja kohore

Hapur
Rasti u tregua dhe u publikua 1 javë më parë