# 1910

Dëmi që shkaktohet prej pusetave

Infrastrukturë rrugore

access_time 31 Janar, 2018 person thumb_up 0
  • Hapur
  • Adresuar
  • Mbyllur

Përshkrim

Kjo është njëra prej pusetave në gjendje të keqe e cila për vite me radhë është kështu. Veturat shmangin këtë pjesë dhe lokacioni ndodhet ne fillim të rrugës dhe tjetra prishje në mbarim të rrugës. Njëjtë është dy pjesët.

Fotot

Komentet

comment Nuk ka komente të dërguara

Lokacioni

place Kadri Halimi, Gjilan

Linja kohore

Hapur
Rasti u tregua dhe u publikua 3 javë më parë