Platforma ckapopret.org është me bazë në komunitet, si e tillë funksionon si iniciativë e komunitetit dhe shoqërisë civile në Gjilan.

Ne kemi nevojë për ju!

Duke qenë të vetëdijshëm se mundemi të ofrojmë edhe më shumë për ju, neve na duhet ndihma juaj. Sugjerimet dhe idetë tuaja janë shumë të rëndësishme për ne.

Neve, ato na ndihmojmë t’i përmirësojmë platformën e komunitetit ckapopret.org.

Si i përdorim sugjerimet tuaja?

Ne vlerësojmë shumë kohën që ndani për ne. Sugjerimet tuaja ne i marrim me seriozitetin më të madh të mundshëm, për t’i trajtuar pastaj brenda stafit dhe adresuar më pastaj.

Ju lutemi mund të na shkruani në e-mailin tonë zyrtar [email protected], ose duke përdorur kontaktin.

Lini një Përgjigje