Kërkim


1871
Infrastrukturë rrugore
Eshte shume problem te kalohet ne kete rruge pasi qe gjithmone jane te nxena nga makinat te cilat edhe pse egziston tabela per ndalim parkimi dhe ndalje prap se prap ...
place Rruga Mulla Idrizi, Gjilan

access_time 4 javë më parë
Hapur
comment 0 komente
thumb_up 0
1854
Trotuaret
Ketu nuk ka hapesire te mjaftueshme te trotuarit per kembesore. Rruga eshte njekaheshe dhe se qarkullimi i kembesoreve eshte i larte pasi ne kete pjese jane shkollat dhe ka frekuentim. ...
place Haki Myderizi St, Gjilan

access_time 4 javë më parë
Hapur
comment 0 komente
thumb_up 1
1836
Trotuaret
Ne kete pjese te rruges kater korsi, mungon trotuari per kembesore. Kembesori duhet me kalu neper rruge ku kalojne veturat ne rrethrrotullim dhe rrezikohemi ne piken e karburanteve, sepse as ...
place Rruga Marie Shllaku, Gjilan

access_time 4 javë më parë
Hapur
comment 0 komente
thumb_up 0

Duke treguar 7 - 9 nga 9 çështjet