Ne ju ndihmojmë:

Nëse ju duhet ndihma rreth përdorimit të platformës ckapopret ju mund të na shkruani përmes kontakteve:

Tel/Mob: +377 (0) 44 745 209

E-mail: [email protected]

Facebook: behupjese

Ju na ndihmoni:

Përmes platformës tonë ju mund të kontribuoni në përmirësimin, plotësimin, avancimin e mëtutjeshëm të ckapopret. Për ta bërë këtë, ju lutëm orientohuni te faqja sugjerime.

Mësoni për ne dhe punën tonë

Për të mësuar për iniciativen, për natyrën e projekteve të deritanishme të realizuara, për misionin që kemi dhe programet tona ju lutem klikoni këtu.

Për të mësuar për punën tonë përmes publikimeve, ju lutem shiko shiko faqen publikime.

Për t’u shërbyer me shërbimet që i ofrojmë përmes platformës behupjese.org, ju lutem adresohuni tek kategoritë:

1. pyet komunën

2. TREGO

Për të pasur një orientim sa më të mirë në platformën tonë, në rastin kur ju shfletoni artikuj dhe materiale të tjera, ju lutem orientohuni te faqja pyetje të shpeshta.

Nëse ju jeni programues, zhvillues, dizajner, entuziast, keni ide dhe dëshironi të kontribuoni në këtë platformë, ne ju ofrojmë këtë mundësi, duke ua bërë të mundur të jeni pjesë e jona, dhe duke iu krijuar hapësirë e infrastrukturë të duhur, që ju ta dëshmoni talentin tuaj dhe të kontribuoni aktivisht në zhvillimin e mëtutjeshëm të kësaj platforme.

Na shkruani për këtë në faqen kontakti.

Lini një Përgjigje