Qytetarët pyesin Komunën

Përmes veglës Pyet…, publiku ka pyetur vendimarrësit për angazhimin e tyre sa i përket shërbimeve dhe projekteve publike. Në këtë artikull ju sjellim pyetjet e parashtruara nga qytetarët në adresë të …

Pyetje nga diskutimi në Hang Out

Në fund të muajit nëntor 2015, zhvilluam një video diskutim me kryetarin e Komunës së Gjilanit dhe të rinjve që studiojnë në vende të ndryshme të perëndimit. Përveç, çështjeve të …

Adresimi i kërkesave të qytetarëve

Adresimi i kërkesave është njëra nga “sfidat” më të shpeshta që ballafaqohen qytetarët. Edhe pse ndoshta në dukje është aq e thjeshtë, në jetën e përditshme kjo paraqet një “sfidë”, …