Kërkim


# 1924
thumb_up 0
Dëmtimi i hapësirave për kalimtarë
Trotuaret

access_time 1 javë më parë
Hapur
comment 0 komente
# 1920
thumb_up 0
Pengesa ne trotuar si pasoj e tejzgjatjes se punimeve
Shërbime publike

access_time 2 javë më parë
Hapur
comment 0 komente
# 1918
thumb_up 0
Dëmtimi i lodrave dhe rrethojes së fushës në parkun e Dardanisë
Dëmtimi i pronës publike

access_time 2 javë më parë
Hapur
comment 0 komente
# 1912
thumb_up 0
Prishja e rruges se re
Infrastrukturë rrugore

access_time 3 javë më parë
Hapur
comment 0 komente
# 1910
thumb_up 0
Dëmi që shkaktohet prej pusetave
Infrastrukturë rrugore

access_time 3 javë më parë
Hapur
comment 0 komente
# 1874
thumb_up 1
Prishje e trotuarit – mosmirëmbatje e rrugës
Trotuaret

access_time 4 javë më parë
Hapur
comment 0 komente

Duke treguar 1 - 6 nga 9 çështjet