Kërkim


1924
Trotuaret
Në rrugën krycëzore midis pjesës Kodra e Trimave dhe Rruga për Prishtinë, hapësirat për kalimtar të trotuarit janë të dëmtuara e të pa mirëmbajtura. Të rregullohen sa ma heret.
place Rruga e Prishtinës, Gjilan

access_time 1 javë më parë
Hapur
comment 0 komente
thumb_up 0
1920
Shërbime publike
Komuna  ka planifiku keq punimet per zgjerimin rruges per Ferizaj. I ka nis ne kete rruge punimet ne 2017 veres dhe i ka ndal punet. Sic po shihet ne fotografi, ...
place Idriz Seferi, Gjilan

access_time 2 javë më parë
Hapur
comment 0 komente
thumb_up 0
1918
Dëmtimi i pronës publike
Prej pakujdesisë është dëmtu prona publike një pak tejet i mire si ai i Dardanisë. Janë dëmtu lodrat, janë dëmtu rrethojat e fushës, janë dëmtu tabelat e baskebtollit (Rrethi i ...
place Beqir Musliu 8, Gjilan

access_time 2 javë më parë
Hapur
comment 0 komente
thumb_up 0
1912
Infrastrukturë rrugore
Rruge asfaltuar rreth nje viti me pare prishet. Ju lutem me rregullu edhe me bo asfalt ma te mire e mos mu prish shpejt.
place Abdullah Presheva, Gjilan

access_time 3 javë më parë
Hapur
comment 0 komente
thumb_up 0
1910
Infrastrukturë rrugore
Kjo është njëra prej pusetave në gjendje të keqe e cila për vite me radhë është kështu. Veturat shmangin këtë pjesë dhe lokacioni ndodhet ne fillim të rrugës dhe tjetra ...
place Kadri Halimi, Gjilan

access_time 3 javë më parë
Hapur
comment 0 komente
thumb_up 0
1874
Trotuaret
Trotuari eshte i prishur. Vetem njera ane e trotuarit eshte e rregulluar. Rruga eshte e qarkullushme sepse ndodhet afer shkolles “Abaz Ajeti” dhe ne afersi te Qendrave tregetare.  Kur eshte ...
place Rruga Mulla Idrizi, Gjilan

access_time 4 javë më parë
Hapur
comment 0 komente
thumb_up 1

Duke treguar 1 - 6 nga 9 çështjet