Kërkim


1929
Infrastrukturë rrugore
Nje gropë e tille ne rrugen Isa Kastrati e cila gjendet afersisht 4 metra afer rruges kryesore “Adem Jashari” (qendren e qytetit)po shkakton veshtiresi gjate kalimit te automjeteve, sidomos ne ...
place Adem Jashari, Gjilan

access_time 2 ditë më parë
Hapur
comment 0 komente
thumb_up 0
1927
Parkingjet ilegale
Rruga Idriz Seferi (siç njihet ndryshe edhe rruga per Ferizaj) ka kohe qe eshte shendrruar ne nje parking ilegal, tejzgjatja e punimeve ne kete rruge nga grryerja e trotuareve per ...
place Idriz Seferi, Gjilan

access_time 2 ditë më parë
Hapur
comment 0 komente
thumb_up 0
1924
Trotuaret
Në rrugën krycëzore midis pjesës Kodra e Trimave dhe Rruga për Prishtinë, hapësirat për kalimtar të trotuarit janë të dëmtuara e të pa mirëmbajtura. Të rregullohen sa ma heret.
place Rruga e Prishtinës, Gjilan

access_time 2 javë më parë
Hapur
comment 0 komente
thumb_up 0
1920
Shërbime publike
Komuna  ka planifiku keq punimet per zgjerimin rruges per Ferizaj. I ka nis ne kete rruge punimet ne 2017 veres dhe i ka ndal punet. Sic po shihet ne fotografi, ...
place Idriz Seferi, Gjilan

access_time 3 javë më parë
Hapur
comment 0 komente
thumb_up 0
1918
Dëmtimi i pronës publike
Prej pakujdesisë është dëmtu prona publike një pak tejet i mire si ai i Dardanisë. Janë dëmtu lodrat, janë dëmtu rrethojat e fushës, janë dëmtu tabelat e baskebtollit (Rrethi i ...
place Beqir Musliu 8, Gjilan

access_time 3 javë më parë
Hapur
comment 0 komente
thumb_up 0
1912
Infrastrukturë rrugore
Rruge asfaltuar rreth nje viti me pare prishet. Ju lutem me rregullu edhe me bo asfalt ma te mire e mos mu prish shpejt.
place Abdullah Presheva, Gjilan

access_time 4 javë më parë
Hapur
comment 0 komente
thumb_up 0

Duke treguar 1 - 6 nga 11 çështjet